Finansering – det er billigere end du tror

Med et billån gennem Frahm-Nielsen er drømmebilen tættere på, end du tror. Fra du vælger dit billån, tager det normalt kun ca. 5 minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning. Vi samarbejder med AL Finans, ResursBank og Accept Auto, som tilbyder meget konkurrencedygtige finansieringsmuligheder. Renten starter fra 2.2% – det synes vi er attraktivt!

Vælger du at lægge 20 procent i udbetaling tilbyder vi en meget attraktiv rente og fleksibel tilbagebetaling. Lånet skal blot være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år.

Ønsker du et billån uden udbetaling, tilbyder vi et lån med en løbetid på op til 96 måneder, som skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år.

Vi samarbejder med en række finanseringsselskaber – f.eks.

Vi hjælper med finansieringen

Få dit billån via Accept Auto – det er nemt og billigt!

Få finansieret dit bilkøb hos os. Her får du et attraktivt og fordelagtigt billån, det er hurtigere og nemmere end du tror.

Med eller uden udbetaling, vi hjælper dig sikkert på vej.

Duften af din nye drømmebil sidder i næsen, og du vil bare gerne ud at køre. Spring møderne i banken over, hos os får du svar mens du venter.

Dine fordele:

  • Markedets bedste muligheder
  • Hurtigt svar på dit billån
  • Du bevarer dine lånemuligheder i banken

Få et Guldlån

  • Billån fra 0,- i udbetaling

Beskyt dig med ØkonomiSikring – valget er dit!

ØkonomiSikring betaler den månedlige ydelse på dit billån, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig, imens du betaler af på dit billån.

Når du finansierer din bil via Accept Auto, får du de 3 første måneder gratis. Så er du dækket, så snart du begynder at betale for forsikringen – det synes vi er mest fair.

Du bliver kontaktet i løbet af de 3 første måneder af lånets løbetid, med tilbud om at købe ØkonomiSikring. Den fordelagtige pris gør, at det kun er muligt at købe ØkonomiSikring inden for de første 3 måneder. Læs mere om ØkonomiSikring her